تاریخ : شنبه 7 بهمن 1396
کد 39058
منبع : پایگاه خبری آفتاب مشاهده خبر در سایت منبع

همه آنچه درباره ذرت مکزیکی نمی دانید!

ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین تنقلاتی است که بازار داغ آن در فصل زمستان، لزوم رعایت برخی نکات تغذیه‌ای را بیش از پیش می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :
همه آنچه درباره ذرت مکزیکی نمی دانید!به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، غیبی یک متخصص تغذیه  با اشاره به نکات تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه‌ ذرت مکزیکی اظهار کرد: مواد لازم برای تهیه‌ ذرت مکزیکی بسته به ذائقه و سلیقه متفاوت خواهد بود، اما ماده‌ غالب آن کنسرو ذرت است که ارزش غذایی آن با غلات یکسان بوده و سلامت کنسرو اعم از تاریخ تولید و انقضاء و شیوه‌ نگهداری از آن از اهمیت زیادی برخوردار است. پوسیده نبودن، پف نکردن و بسته بودن کامل ظرف کنسرو نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: قارچ از دیگر مواد اولیه‌ در تهیه‌ ذرت مکزیکی است که تازگی و نحوه‌ نگهداری، کپک زده نبوده و پوسیده نبودن آن حائز اهمیت بوده و با توجه به این که قارچ جزو سبزیجات است، از این رو باید از پخت آن در حرارت‌های بالا خودداری شود.

غیبی بیان کرد: پنیر پیتزا، کره، ادویه‌جات و سس مایونز نیز در تهیه‌ این خوراکی استفاده می‌شوند، ولی افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی_عروقی، دیابت و سرطان باید در استفاده از این مواد احتیاط کنند؛ به طوری که این افراد می‌توانند از برخی مواد جایگزین مثل ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و یا برخی از مواد مثل ادویه‌جاتی که فشار خون را بالا می‌برند را حذف کنند.

غیبی در ادامه با تاکید بر خودداری از پخت مواد غذایی در حرارت‌های بالا گفت: سوختن روغن در حرارت‌های بالا سبب تولید مواد کارسینوژن (سرطان‌زا) مانند آکرولین شده و سلامتی مصرف‌کنندگان را تهدید خواهد کرد.

وی در پایان با بیان این که سرطان‌زا بودن ذرت مکزیکی از نظر علمی ثابت نشده است، خاطرنشان کرد: متخصصان تغذیه، خوردن ذرت مکزیکی را به همه‌ی گروه‌ها توصیه نمی‌کنند. همچنین به سایرین نیز توصیه می‌کنیم که این خوراکی را در خانه تهیه کرده و از سلامت کامل مواد اولیه و طرز تهیه‌ آن اطمینان حاصل کنند.

منبع:ایسنا
  • تایید شده
  • در 1396/11/07
  • ساعت 18:36