تاریخ : دوشنبه 11 بهمن 1395
کد 4940
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مشاهده خبر در سایت منبع

معرفی برترین ها در جشنواره غذای محلی سلماس

ارومیه- ایرنا- رئیس اداره ورزش وجوانان سلماس گفت: جشنواره غذاهای محلی به مناسبت فرارسیدن دهه فجر با معرفی 20 بانوی آشپز برتر در این شهرستان به کار خود خاتمه داد.
کاظم مهری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این جشنواره با حضور بیش از 100 شرکت کننده مشتاق به مدت یک روز در مجموعه فرهنگی و ورزشی شهدای این شهرستان برگزار شد.
به گفته وی تشویق خانواده ها به استفاده از غذاهای سنتی و محلی، معرفی فرهنگ و سنن غذایی و خلاقیت در سفره آرایی از اهداف برگزاری این جشنواره مردمی بود.
وی ادامه داد: غذاهای غیرسنتی و فست فود در جامعه امروز جایگزین غذاهای سالم سنتی شده است و برگزاری چنین نمایشگا ه هایی می تواند شرکت کنندگان را با ارزش و سلامت غذایی این نوع غذاها آشنا و فرهنگ استفاده از آنها را در جامعه ارتقا ببخشد.
به گزارش ایرنا آبگوشت، پرچخلی، آش دوغ، یتیمچه، آش کلم (ییرتیخلی)، سوپ یارما (بلغور)، کله جوش، گشنیز کباب، خورشت کنگر، باستیخ (نوعی شیرینی)، دلمه، کوفته، ترشی هفته بیجار و خورشت شورجه از جمله غذاها، مخلفات و شیرینی های سنتی سلماس است که در این جشنواره به نمایش گذاشته شد.
7156/ 3072 ** خبرنگار: جمال فرخیان ** انتشار دهنده: علیرضا فولادی
  • تایید شده
  • در 1395/11/11
  • ساعت 2:55